Werken als Digital Nomad in Toscane

21-03-2017
Werken als Digital Nomad in Toscane!
Zelfstandig werken vanuit een zonnige plek in Europa, dat was mijn droom! Deze droom gaat volgende week in vervulling. Dan ga ik namelijk een hele week werken in Toscane. Ik heb twee dagen een cursus over Online Marketing en de andere drie dagen heb ik brainstormsessies met internationale ondernemers. Het is voor mij een manier om even fulltime aan mijn bedrijf te werken. Daar zit namelijk een belangrijk verschil in. Je kunt in je bedrijf werken door met je klanten bezig te zijn of aan je bedrijf werken door de kwaliteit en zichtbaarheid te vergroten.

Het woord Digital Nomad wordt steeds vaker gebruikt. Het is eigenlijk een term om aan te geven dat je tegenwoordig overal ter wereld plaatsonafhankelijk kunt werken met je laptop en wifi. In Toscane ga ik dit zelf ervaren. Hierdoor hoop ik inspiratie op te doen samen met andere internationale ondernemers en meters te maken met mijn eigen bedrijf. Bovendien volg ik een cursus over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en een Google Analytics training om me verder te specialiseren in het meten van resultaten.

Mijn programma ziet er als volgt uit:

  • Maandag brainstormsessie met internationale ondernemers
  • Dinsdag cursus social media trends
  • Woensdag werken op een wijngaard aan mijn eigen bedrijf
  • Donderdag Google Analytics
  • Vrijdag speeddating met internationale ondernemers

Op basis van mijn vorige blog heb ik ontzettend veel reacties gekregen van mensen die dit graag zelf eens zouden willen ervaren. Ik vertrek maandag alleen naar Toscane om daar vervolgens internationale ondernemers te ontmoeten. Mijn ervaringen houd bij aan de hand van blogs. Het lijkt me ontzettend leuk om in de toekomst met een groep Nederlanders te vertrekken om elkaar te inspireren en elkaar trainingen te geven. Doordat je in een andere omgeving werkt, krijg je nieuwe idee├źn en kun je fulltime aan je eigen bedrijf werken.

Ben jij ook geïnteresseerd om als Digital Nomad te werken in Toscane? Neem dan even contact met mij op, dan ga ik de mogelijkheden hiervoor bekijken. Ga naar http://www.brandyourstep.nl/contact/