Blog: Mijn laatste dagen…als Digital Nomad

31-03-2017
Mijn laatste dagen….als Digital Nomad

Met een blauwe lucht, stralende zon en een lekker muziekje begin ik aan mijn blog over de laatste dagen in Toscane. Het was een productieve week waarin ik veel geleerd heb en flink heb kunnen werken aan mijn eigen bedrijf! Zo heb ik diverse trainingen gevolgd zoals Online Marketing, Succesvol adverten op Facebook, Google analythics en een verkooptraining. Dit was gedeeltelijk online en ik ben 2x op een coworking place geweest waar ik de trainingen live heb gevolgd.

In het vliegtuig vond ik het best wel spannend wat me te wachten stond. Eenmaal aangekomen vond ik het heerlijk. De vrijheid en de relaxte sfeer, maken dat je echt de focus hebt om aan je eigen bedrijf te werken. Met de nadruk op aan je bedrijf omdat ik echt de tijd heb genomen om mijn strategie te bepalen en een helder marketingplan op te stellen. In combinatie met de trainingen heb ik er ook inhoudelijk veel van opgestoken.

Tijdens de traingen werd het me duidelijk dat het vooral om vertrouwen gaat die je met (potentiële) klanten opbouwt. Deel je kennis door middel van gratis trainingen en biedt een pakket aan waarbij de resultaten duidelijk zichtbaar zijn. Dat was voor mij dan ook de reden om een gratis LinkedIn training op te zetten, die je hier kunt downloaden: http://www.brandyourstep.nl/gratis-trainingen/