Klantervaringen

Klantervaringen

Brand Your Step ontzorgt graag op het gebied van Online Marketing. Onze klantervaringen zijn erg tevreden over onze manier van werken. Doordat wij resultaatgericht te werk gaan en een onafhankelijk advies geven zijn wij in staat om professioneel te handelen. Zo houden wij een dashboard bij met de resultaten die wij bij klanten bereiken. Daarnaast geven wij een kritische blik op de marketingcampagnes die bij klanten zijn uitgevoerd. Bovendien kunnen we out of the box meedenken over creatieve campagnes. Door bijvoorbeeld in te spelen op actuele gebeurtenissen met creatieve inhakers zorgen we ervoor dat uw bedrijf onthouden wordt. Daardoor wordt het onderscheidende karakter van uw bedrijf online zichtbaar. Daarmee stijgt uw naamsbekendheid en het aantal websitebezoeken. Hieruit volgt uiteindelijk meer omzet!

Meer weten? Mail dan naar michelle@brandyourstep.nl of bel naar 
+31 (0)6 – 244 55 297

Wat onze klanten vertellen

Kortom, onze klanten zijn erg tevreden over de dienstverlening van Brand Your Step.  Doordat onze kernwaarden creativiteit, onafhankelijkheid en resultaatgerichtheid zijn, kunnen wij succesvolle campagnes inrichten. Lees hieronder de klantervaringen van Brand Your Step. Indien u geïnteresseerd bent in onze dienstverlening, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!


”We zijn onlangs een samenwerking aangegaan en ik ben zeer tevreden met de marketing die Michelle voor ons bedrijf doet. Michelle voelt goed aan wat bij ons past en voegt daar haar professionele visie aan toe. De sfeer en stijl passen perfect bij onze diensten. Echt iets om trots op te zijn!”

– Janneke Vossen, Vossen Studiecoaching

klantervaringen


”Michelle, goed dat je je de stap naar zelfstandigheid hebt gezet. Ik heb goede ervaringen met Brand Your Step. Je bent voor mij een generatie jonger, handig en verfrissend in je ideeën en manier van aanpak. Erg prettig.”

– Boudewijn Schuurman, Goed en Geld Limburg

klantervaringen


”Ondernemen vergt passie, drive en doorzettingsvermogen. Dat is iets wat Michelle Bonten met zekerheid in zich heeft. Brand Your Step schrijft voor ons creatieve blogberichten. Een welkome aanvulling op onze bedrijfsactiviteiten.”

– Roy van de Moosdijk, De Boer van de Moosdijk.

klantervaringen


”Brand Your Step is professioneel, behulpzaam, snel en praktisch bij het uitvoeren van mijn Online Marketing werkzaamheden. Ik ervaar Michelle als een energieke persoonlijkheid met een enthousiaste instelling.

Zij is voor mij en loopbaanbureau Time27 een belangrijke aanvulling als creatief vernieuwer en sparringspersoon op het gebied van Online Marketing.”

– Wendy Simonis, Loopbaanbureau Time27.

Klantervaring