Trainingen

Trainingen

Regelmatig biedt Brand Your Step trainingen aan op het gebied van Online Marketing. Hierdoor blijf je op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen. Kennis delen zorgt ervoor dat we van elkaar kunnen leren en de kennis tot een hoger niveau kunnen tillen.

Omdat Brand Your Step graag ontzorgt op het gebied van Online Marketing bieden wij onze trainingen gratis aan. Door de actieve inzet van Personal Branding, Social Media en Nieuwsbrieven verhogen wij de online zichtbaarheid van uw bedrijf.  Met als resultaat meer websitebezoekers en meer omzet.

Dit is wat je gaat ontdekken met de Content Kalender:

  • Overzicht met maandelijkse marketingactiviteiten
  • Doelen die je kunt behalen met Online Marketing
  • Planning van Social Media
  • Doelgroepen specifiek maken
  • Mediakanalen die je kunt inzetten

Vul je gegevens in en download hieronder de Content Kalender:


Op deze manier ben je goed voorbereid met online marketingcampagnes. Je behoudt overzicht en structuur. Bovendien kun je hierdoor inhaken op actuele gebeurtenissen op social media. Dit zorgt ervoor dat je online zichtbaarheid wordt verhoogt. Je kunt de content kalender gebruiken als rode draad van je marketingcampagnes. Deze kun je dagelijks bijsturen en op je bureau leggen.

Door middel van de content kalender weet je ook welke mediakanalen je kunt gebruiken. Daarmee is een onderscheid gemaakt in online en offline content. Aangezien beide effect hebben op de zichtbaarheid van je bedrijf. Indien je hulp nodig hebt bij het invullen van de content kalender dan kun je altijd met ons contact opnemen. Wij helpen je graag verder om je campagnes te optimaliseren.

Kortom, erg waardevol voor als je planmatig te werk wilt gaan met je marketingcampagnes. Daarnaast krijg je focus op je doelstellingen en doelgroepen die je wilt bereiken. Ten slotte stijgt hierdoor het aantal websitebezoekers en omzet!

Gratis trainingen

 

Bewaren

Bewaren