Diensten

Diensten in Online Marketing

Brand Your Step ondersteunt in Online Marketing. De focus ligt op Social Media, Nieuwsbrieven en Personal Branding. Ook kunnen er op maat marketingcampagnes gemaakt worden. Tegenwoordig is Online Marketing ontzettend belangrijk geworden om uw naamsbekendheid te vergroten. Voordat (potentiële) klanten uw product of dienst kopen zullen zij eerst online onderzoek doen om te bepalen of dit aansluit bij de behoeften. Door hier slim op in te spelen stijgt uw aantal websitebezoeken en kunt u de klant overtuigen om uw product of dienst te kopen. Dit heeft als resultaat dat uw omzet stijgt!

online marketing

Social Media     Nieuwsbrieven     Personal Branding

Marketing Proces

Hoe zorgt Online Marketing ervoor dat je nieuwe klanten krijgt en ambassadeurs creëert voor je eigen bedrijf? In onderstaand schema is te zien hoe het Online Marketing proces werkt. Van naamsbekendheid tot mond-tot-mond reclame. Klik op de afbeelding voor een grotere versie. Meer weten? Neem dan contact op via michelle@brandyourstep.nl

Marketing Proces

Social Media

Door de actieve inzet van social media wordt de online zichtbaarheid van uw bedrijf verhoogt. Wist u dat u hoger in Google scoort wanneer u gebruik maakt van social media kanalen? Bovendien ontstaat er hierdoor meer verkeer naar website. Door middel van posts op social media kunt u namelijk doorverwijzen naar uw website. Dit is enerzijds goed voor uw naamsbekendheid en anderzijds stijgt het aantal websitebezoekers.

Nieuwsbrieven

Het versturen van nieuwsbrieven zorgt ervoor dat uw (potentiële) klanten op de hoogte zijn van trends en ontwikkelingen binnen uw bedrijf. Bovendien kunt u aan de hand van nieuwsbrieven content delen zoals blogs, events en trainingen. Hierdoor ontstaat er gegarandeerd meer verkeer naar uw website. Daarnaast kunt u een tool maken op uw website waarbij bezoekers zich kunnen inschrijven voor uw website. Hierdoor stijgt uw klantenbestand.

Personal Branding

Aan de hand van Personal Branding zorgen wij voor uw complete online marketing campagne. Deze wordt van A tot Z voor u verzorgd. De marketingkanalen volgen elkaar op en wij doen onderzoek naar uw unique selling points, doelgroep en doelstellingen die u wilt behalen. We maken een content planning en houden u op de hoogte van de resultaten. Op deze manier heeft u een actieve online marketing campagne die 100% aansluit bij uw bedrijf.

Meer weten? Mail dan naar michelle@brandyourstep.nl of bel naar 
+31 (0)6 – 244 55 297